Hasseltangen - Fotograf

Ta turen til hasseltangen

Hasseltangen i Grimstad er en plass for alle. Om du skal ut med hunden, familien eller ta bilder så kan hasseltangen gi deg det meste innenfor disse. Stedet er en del av Raet Nasjonalpark og inkluderer badestrand, oppsatte benker til bål og grilling, det finnes også en brygge med muligheter for fiske. Du får også en fantastisk utsiktsplass om du spaserer litt lenger opp fra rasteplassen.

Hasseltangen er en flott plass for fotografer, her finner du mange elementer og motiver med både blomster, svaner, stein, sjø og ikke minst fyrtårn.

Trenger du inspirasjon kan du se på et par av bildene jeg har tatt fra stedet, det ligger også et kommentarfelt under slik at du kan spørre om det er noe du lurer på :)


Solnedgang

Solnedgangen på hasseltangen må oppleves, her kan du få bilder av svaner som nærmer seg kameraet mens du eksponerer for solnedgangen. Når du skal ta bilder av både solnedgang og svaner er det lurt å bruke blits, dette gjør at du får nok lys på selve svanen, mens du eksponerer for solnedgangen. Igjen, spør visst du lurer på noe. Lykke til! 💜


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In