Hove / Raet / Tromøy - Fotograf

Hove, Raet nasjonalpark på Tromøy


Attraksjoner

Svaner, ender, fugler, humler, grilling, mat, kafé, skiløype, lokaler, sjø, skog, tursti, solnedgang, soloppgang, bading, fisking, båtliv og alt du kan tenkte deg på ėn plass.

-----------------------------------------

Hovefestivalen har også vært en stor hit blant mange folk opp igjennom. Hovefestivalen varte fra 2007 til 2014.

Mye har skjedd siden den gang, blant annet Hove Canvas. Formålet med Canvas er å kunne bygge en turistattraksjon der man får sove i hytter av plast langt oppi trærne, eller padle i gjennomsiktig kayak. Ikke alle ble like fornøyd med utbyggingen ettersom folk med campingplass måtte flykte fra stedet så fort som mulig.


Hove Leirsenter

Hove Leirsenter er et sted man kan benytte seg av om man ønsker å arrangere en tur eller aktiviteter med skole, barnehage, camper og lignende. Her får man badestrender, turstier, volleyballbaner, store parker for skating, sykling, fotball, sandhåndball og lekeplasser.

Leiresenteret har også åpent om vinteren for bedrifter, der padleturer i et fantastisk vinterlandskap kan oppleves.  


Vikinger

Hove er også kjent for sine historier fra vikingtiden. Hvert år arrangeres det et vikingmarked. Dette er et marked alle kan være med på og som vil gi deg en opplevelse fra vikingtiden. Hove vikingmarked skjer vanligvis rundt august hvert år.

Det sies fra Ynglinga-sagaen at Harald Granraude, Kongen av Agder hadde hovedsetet sitt på Tromøya rundt år 800.


Turstier og dyrelivet

Hove er en utrolig fin plass på sommeren. Her får du store og fine turstier rundt hele området, sjøen hvisker deg i øret mens fugler suser forbi. Hove er absolutt og anbefale for alle. Dyrene er så godt som tamme på grunn av vennligheten blant alle i området.


Trossamfunnet i bibelbeltet

Hvert år arrangeres det møter fra Himmel og Hav, her settes det opp store teltmøter med mulighet for mat før, under og etter alle møter. Møtene varer hele uken, og er helt gratis for de som er interesserte. Himmel og Hav arrangeres av stiftelsen Evangeliet for alle.


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In